Якщо не встигаєте зробити ранкову гімнастику, є кілька варіантів спалити калорії за звичними справами.

Читайте також: Топ-5 продуктів, які шкодять вашій фігурі

1. Домашнє прибирання для цього чи не найкращий спосіб, передає 24apteka.

Оскільки прибирати люблять далеко не всі, у ньому можна знайти й інші позитиви. Зокрема, те, що під час прибирання будинку ви займаєтеся ще й легким фітнесом. Спалите калорій не так вже й багато, але і розімнетесь трохи, і оселя буде чистою.

2. Варіант "перед телевізором" також буде корисним, якщо його дивитися з підлоги, потягуючись і змінюючи пози. Адже розтяжка м'язів знімає стрес. А лежання на твердій підлозі затратніше за кількістю спалених калорій, ніж сидячи на м'якому дивані.

Читайте також: Топ-5 порад для ідеальної шкіри

3. Найпростіше, що можна зробити, це ходити пішки – в супермаркет, на роботу, до друзів в гості. Навіть вийдіть з автобуса на 2-3 зупинки швидше і решту дороги пройдіть пішки. Ходьба позитивно впливає на серце і допомагає підтримувати себе у формі.

4. Розмовляйте і робіть різноманітні справи стоячи – так ви спалюватимете на 50% більше калорій, ніж сидячи. Тож спілкуйтесь з подругами або родичами телефоном, вставайте і ходіть по кімнаті.

5. Пересядьте на велосипед – їздіть на ньому на роботу, на ринок, у парк. Адже за годину їзди на велосипеді ви спалите більше калорій і отримаєте чимало нових вражень.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter