На дієті можна скинути зайві кілограми, але шкіра не встигне підтягтися і буде виглядати в’ялою, а експерти погодяться, переважна кількість дієт геть порушують обмін речовин і нічого, крім корисних речовин і води з організму не виходить.

Читайте також: Які продукти допомагають подолати психічні хвороби

Про це пише HealthyStyle.

У зв’язку з цим дієтологи пропонують просто змінити стиль життя і виробити правильні звички, які принесуть користь не тільки вашій фігурі, але і самопочуття в цілому. Їх усього п’ять:

1. Сніданок, обід, вечеря і два перекуси – це головне правило хорошого і швидкого обміну речовин. Не можна пропускати той чи інший прийом їжі, оскільки організм не розуміє, що з ним відбувається, і починає запасатися поживними речовинами, збільшуючи вашу вагу.

2. Судочок з їжею на роботі – чи вірите ви в те, що це допомагає схуднути, невідомо, але це довели вчені. І щоб спростувати їхні висновки, вам доведеться спробувати протягом місяця носити з собою їжу на роботу. Таким чином буде виключений варіант покупки шкідливих для фігури продуктів в магазині або кафе. Тож за місяць ви зможете побачити перші результати.

3. Не біжіть в тренажерний зал, спершу буде досить активних кардіотренувань. Але і тут не перестарайтеся, півгодини досить, щоб активізувати метаболізм і спалити кілька сотень калорій.

4. Ведіть щоденник харчування. Більшість людей, які люблять поїсти, не можуть оцінити себе з боку і назвати всі продукти, які вони їли протягом дня. Тому доцільно записувати все в спеціальний щоденник, щоб ввечері подивитися,  скільки їжі було з’їдено і звідки в кінці-кінців беруться зайві сантиметри на талії. Згодом ви звикнете записувати все і обмежувати себе в їжі.

5. Зважуйтеся хоча б раз на тиждень. Це необхідно для того, щоб ви могли спостерігати за тим, в якому стані ваша вага і розуміти, чи потрібно щось робити в плані схуднення. Така звичка повинна вас приструнити і змусити задуматися над проблемою зайвої ваги, після чого ви станете реально дивитися на себе і не допустите набору ще кількох кілограмів.

Візьміть на озброєння ці п’ять звичок і впроваджуйте їх у своє повсякденне життя. Повірте, вже цього літа ви будете виглядати інакше, але при цьому у вас не залишиться негативних спогадів про те, як ви мучилися на дієті і не були задоволені своїми досягненнями.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter