Життя жінки непросте, адже потрібно постійно стежити за тим, що ти їси, як одягаєшся, розмовляєш, доглядаєш за собою. Здавалося б, користуєтесь якісними косметичними засобами, правильно харчуєтесь та займаєтесь спортом, проте на обличчі все одно з’являються зморшки, волосся втрачає блиск, а нігті стають ламкими.

Читайте також: Чим небезпечні ранні кавуни

Про це пише "1+1".

Навіть, на перший погляд, найбезневинніші звички можуть негативно впливати на нашу красу. 

НЕСТАЧА ВОДИ 

Нестача води в організмі людини насамперед призводить до сухості шкіри. Не забувайте, що доросла людина повинна пити не менше 2 л води на день.

СОН З МОКРИМ ВОЛОССЯМ 

Помили волосся і заснули? Тоді не дивуйтесь, що ваше волосся матиме недбалий вигляд, а згодом стане сухим та ламким. Після миття волосся обережно промокніть його рушником. Після цього посушіть феном, за бажанням зробіть легке вкладання та змастіть кінчики живильною олією. 

ХЛОРОВАНА ВОДА У БАСЕЙНІ 

Плавання чудово впливає на вашу фізичну форму та здоров’я спини, проте хлорована вода не тільки сушить шкіру, а навіть може викликати алергію. Аби запобігти цьому, до та після походу в басейн потрібно користуватися спеціальними зволожуючими засобами. 

НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ ЦУКРУ 

Ви досі кладете 4 ложки цукру у чай? Варто позбутися цієї звички, адже надмірна кількість цукру в організмі руйнує колагенові волокна, що забезпечують пружність та молодість шкіри. Зменшуйте вживання цукру поступово, а вже через місяць ви почуватиметесь набагато краще. 

Читайте також: Які продукти допомагають зробити обвислу шкіру пружнішою

ГАДЖЕТИ 

Ще одна погана звичка, що негативно впливає на жіноче здоров’я, – сон із гаджетами. Вченими доведено, що радіоактивні хвилі, які випромінює ваш телефон, погано впливають на пам’ять, сон, можуть викликати головний біль та навіть онкологічні захворювання. Покладіть свій телефон якнайдалі від ліжка, а прокидаючись, не поспішайте моніторити соцмережі. 

КАВА

Так, вона справді бадьорить та спокушає своїм ароматом, але надзвичайно зневоднює організм. Після склянки кави обов’язково випивайте склянку води – тоді вам нічого боятися передчасних зморшок. 

МАЛОРУХЛИВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ 

Більшість із нас звикли до сидячої роботи в офісі, і ні на що більше вже не вистачає часу. Однак аби мати красиву поставу та гарну фізичну форму, потрібно регулярно займатися спортом. Почніть із малого – 20 хв. швидкої ходьби або вправ. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter