У Києві 4 березня відбувся концерт на честь "свята весни", після якого від імені партії чинного президента Порошенко БПП прийшли на нього людям роздавали торти Roshen.

Читайте також: "1000 грн – за 50 душ": лучанин викрив схему БПП з пошуку людей для збору персональних даних

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив киянин Михайло Ковальчук.

Він виклав ролик, на якому видно, як людям за списками видають торти Roshen. Події розгортаються на вулиці Заслонова, 18 – в палаці культури "Дарниця". Автор відео зазначає, що роздавати торти варто було б після виборів – а так очевидна прямий підкуп виборців.

Читайте також: "Гробовозки" Гладковського і Порошенка: як президент з партнерами заробляють на війні

При цьому на відео зафіксовано запрошення на цей захід з таким текстом: "Будемо раді бачити вас на концерті з нагоди свята весни 4 березня 2019 року, початок об 11:00. Місто Київ, вулиця Заслонова, будинок 18, Палац культури" Дарниця " ". При цьому підписано воно чотирма іменами: Олександр Супруненко, Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига.

Олександр Супруненко – депутат Верховної Ради, а Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига – депутати Київради від БПП.

Користувачі соцмереж зазначають, що такий підкуп виборців для Порошенка набагато вигідніше інших схем – виплати матеріальної допомоги, монетизації субсидій і т.п. – адже собівартість одне торта на підприємстві – всього близько 40 гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook