Колишній президент Петро Порошенко з’явився на відео з невдалою поїздкою в сміттєвому баку.

Читайте також: Знову конфуз: Петра Порошенка не пустили в зал Європарламенту і посадили на гальорці (фото)

Блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook розсмішив українців забавним відеороликом за участю лідера "Європейської солідарності". Він передбачив, що буде з політиком після результатів виборів.

Вчинки Петра Порошенка, а також виборчі перегони, надихнули автора на створення відеомонтажу. На ньому зображена люстрація чиновника. Після прийняття відомого закону "Про очищення влади". Політика, як і багатьох його колег, запхали в сміттєвий бак. А зверху ще й обсипали білою речовиною. Імпровізований транспорт спробували також розігнати, але поїздка перервалася. В результаті чоловік, забруднений з ніг до голови, вибрався з бака і пішов геть під прицілами камер.

Читайте також: Порошенко на Волинь приїхав у рваному взутті (фото)

Народні умільці за допомогою монтажу приробили до тіла голову Петра Порошенка. Вони натякнули, що колишнього президента чекає така ж доля. "Закон Бумерангу". Суворий і Нещадний ", – підкреслив Михайло Шнайдер в описі до відео.

Багато користувачів визнали сміттєву люстрацію ефективним способом боротьби зі злочинами у владі. Вони запропонували частіше застосовувати такі радикальні заходи в майбутньому. Притому, не тільки проти Петра Порошенка і його команди:

"Так повинно бути з усіма політиками, хто бреше народу"; "Тільки це треба було зробити в 14 році, коли не зняли недоторканність і забили на інші обіцянки!"; "Ще обіс**ть тварину"; "Це що таке ??))) що двійник знімався?)"; "Ось як треба робити і зараз".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook