У підвальному приміщенні приватного будинку на Французькому бульварі в Одесі знайшли скелетований труп чоловіка.

Читайте також: Смертельна ДТП сталась на Рівненщині, двоє загинуло (фото)

Його вбили ще влітку 2016-го року, повідомили в відділі комунікації поліції області, пише Gazeta.ua.

"44-річний підозрюваний жив у приватному будинку, власник якого тривалий час знаходиться за кордоном, та доглядав за його майном. У день трагедії в гості до чоловіка прийшли декілька знайомих. Один з товаришів почав вихвалятися, що має 1200 доларів. Через заздрість між присутніми та "грошовитим" гостем виник конфлікт. Потерпілого побили, вдарили кухонним ножем, після чого зачинили в підвальному приміщенн. Через деякий час приятелі повернулися до підвалу. Побачивши, що постраждалий намагається вийти, вони завдали йому ще кілька ножових ударів. А один зі спільників розбив чоловікові голову металевими ломом. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер", − розповіли в поліції.

На ранок, щоб приховати сліди злочину, тимчасовий "господар" будинку замотав тіло загиблого в поліетилен. Скинув у дренажну яму у підземному ході, що веде до катакомб, і засипав будівельними відходами та камінням.

Одного зі спільників затримано. Встановлені двоє інших учасників злочину. Як з'ясувалося, на даний час одного з них вже немає в живих, заходи по затриманню іншого тривають.

Затриманому повідомлено про підозру. Його можуть ув'язнити на 15 років.

Читайте також: Чоловік вбив свою дружину на очах у 7-річної доньки

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter