Сьогодні спілкуватися, навчатися, працювати, купувати товари або розважатися можливо у будь-який час без перешкод завдяки високошвидкісному інтернету. Адже тепер це одна з базових потреб людства. Плануєте найближчим часом провести інтернет у Луцьку? Зверніть увагу на компанію Київстар. Провайдер пропонує вигідні тарифи, хорошу швидкість трафіку та своєчасну підтримку для користувачів. Читайте нижче про три цікаві акції для користувачів послуги "Домашній Інтернет".

"Власна знижка"

Безлімітний інтернет за півціни? Все можливо, якщо ви новий абонент мережі. Скористайтеся перевагами тарифного плану "Безлім 100". При підключенні послуги ви отримуєте фіксовану знижку на персональний період в 50%. Його тривалість вам повідомить оператор у процесі оформлення заявки на підключення.

Підключитись дуже просто:

● Заповнюйте спеціальну форму заявки на сайті або ж замовляйте зворотній дзвінок оператора прямо на сторінці "Домашній Інтернет".

● Після цього поповніть рахунок на суму 180 грн, стандартної абонентської плати "Безлім 100".

● Акція активується автоматично.

Але, зверніть увагу, ця знижка діє лише протягом місяця підключення та наступних двох, включаючи персональний акційний період. Після завершення акції сумма абонентської плати буде стандартною без знижки. Не переймайтесь: за три дні до кінця акції ви отримаєте SMS–повідомлення.

Перевірити свій стан рахунку, термін дій акцій або цікаві персональні пропозиції можна в системі "Мій Київстар".

{{photo-2}}

"Все разом"

Хочете одночасно підключити домашній інтернет, мобільний зв’язок і телебачення зі знижкою в 50%? Тоді вам потрібен акційний тариф "Все разом", в якому зібрані такі переваги:

● Багато послуг в одному рахунку. Для оплати поповнюйте мобільний рахунок на загальну сумму.

● Ви отримуєте одразу три послуги зі знижкою в 50%.

● Не встигаєте або забули поповнити рахунок? Не переймайтесь. Завдяки функції "Тиждень довіри" послуги будуть активні ще 7 днів.

За ціною від 140 грн/міс ви отримаєте від Київстар необмежений домашній інтернет, мобільний зв'язок із доступом в соціальні мережі та телебачення зі світовими та українськими телеканалами в HD-якості.

Підключити тариф можливо, заповнивши спеціальну форму на сайті компанії або замовивши зворотній дзвінок оператора.

"Знижка -50%"

При підключенні тарифного плану "Безлім 300" скористайтеся безлімітним інтернетом зі знижкою в 50% строком на три місяці. Кілька простих кроків для активації:

● Підключайтесь до мережі Київстар.

● Поповнюйте рахунок на сумму стандартної абонплати тарифного плану "Безлім 300".

● Акцію буде підключено автоматично зі знижкою на абонплату протягом трьох календарних місяців.

Але не забувайте:

● Ця акція діє лише для нових абонентів під час першого підключення або при переході на цей тарифний план.

● За п’ять днів до закінчення терміну дії акційного періоду ви отримаєте SMS-повідомлення.

● Клієнти, що вперше підключають послугу "Домашній Інтернет" повинні поповнити свій рахунок на необхідну сумму абонентської плати, зробивши це не пізніше другої доби від дня підключення. Якщо ви забудете це зробити, то доступ до інтернету буде тимчасово припинено до моменту оплати рахунку.

Щоб замовити будь-яку послугу від компанії Київстар та оформити акційні пропозиції, заповняйте заявку на сайті. А на всі додаткові питання може відповісти працівник контакт-центру, який працює цілодобово. Гарного користування!