На сесії Ковельської міської ради обурені містяни  назвали Олега Кіндера  "царем міста ", а все через те, що досі не можуть дочекатися ремонту однієї із вулиць. 

Читайте також: "Приходьте, переконаєтесь, що я не "чмо смердюче", – Притула до мера Ковеля

Про це повідомляє ТРК "Аверс".

Відомо, що Олег Кіндер на посаді міського голови з 11листопада 2010року, а у 2015 –му  був обраний вдруге. Одна за час своєї діяльності  неодноразово  зневажливо звертався  до своїх виборців. Чергова сесія міської ради не виняток. Саме під час чергового засідання депутати та містяни стали свідками такого ставлення міського голови до представників вулиці Черняховського в Ковелі, які не один рік поспіль просять відремонтувати дорожнє покриття.

"Ми  мешканці мікрорайону вулиць Черняховського та Відроджпення звертаємось до працівників прокуратури, ЗМІ, народних депутатів Івахіва, Гузя, Констанкевич, Ляшка, голови Волинської ОДА Савченка і просимо проконтролювати хід будівництва по вулиці Відродження…….питання гальмує міськийм голова Кіндер Олег Олексійович, який мотивує свою відмову нестачею коштів у міському бюджеті, і це повторюється із року в рік, починаючи з 2015року", – Любов Волкова, голова вуличного активу Ковеля.

До цього звернення громадяни додали копії документів, які підтверджують чергові обіцянки місцевої влади,. В них чітко видно , що в 2017році  мали асфальтувати вулицю Відродження, проте з незрозумілих причин роботи так і не розпочалися. Зауважимо, що у відповіді за підписом Олега Кіндера зазначено, що на ремонт дороги було виділено півтора мільйони гривень.

Читайте також: Облспоживспілка "давить" підприємців з ковельських ринків

"Куди поділись гроші?Ми хочемо всі це знати!І чому до сьогоднішнього дня дорога й досі не починала ремонтуватися?.......Всі каналізаційні люки по вулиці Відродження відкриті та закидані гіляччям. Освітлення від вулиці Чорновола і до Сільмашу немає. Скрізь суцільна чорна ніч, тільки бездомні собаки бігають цілими зграями. Наші можновладці нам вказують на депутатів міської ради, що мовляв виннні вони", – розповіла Любов Волкова.

Але висловити свою думку жінці так і не дали, виключивши мікрофон.  Жінка просила дати можливість закінчити виступ. Однак головуючий на це не звернув увагу. Секретар міської ради Віра Федосюк, стала на захист очільника міста.

 "Вам слово було надано. Є регламент Ковельської міської ради…. Дотримуйтесь регламенту Луцької міської ради", – заявила секретар міської ради

 Через це у сесійній залі виник конфлікт.

"Цар города! А як ви думали? Цар ото виберете знов, виберете знов. Зараз буде бюджет зжене освіту, культуру медицину розумієте. Зараз подивитеся що буде в бюджеті", – обурювалися люди.

Відтак  ковельчани, знову стали свідками чергових  суперечок у міській раді та непорозумінь. Сесійне засідання завершилось тим, що міський голова покинув місце у президії ради, так і не вислухавши до кінця вимог людей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter