Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що зміщення часу зі зверненням президента Петра Порошенка в новорічну ніч на телеканалі "1+1" було технічною помилкою.

Читайте також: Володимир Зеленський розповів, що зустрічався із Порошенком

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Давайте я поясню, як в дійсності це все відбувалося. Звичайно ж, у мене була тактика заявити про свої наміри під час високого телеперегляду нашої програми, так як у нас договір з "1+1", що ми виходимо в цей час... До привітання президента це не мало ніякого відношення", – сказав шоумен.

За його словами, питання зі зміщенням звернення Порошенка не до нього, оскільки його команда віддала "касету" з поздоровленням Зеленського телеканалу.

"Важливий момент. Я дуже хотів, щоб це був сюрприз для всіх і для каналу "1+1". Якщо ви звернете увагу, вивчіть, а телевізійники – професіонали, вони швидко зрозуміють, що запис цього звернення було не під час зйомок "Вечірнього кварталу", а під час мого фінального концерту 28 грудня в Черкасах", – пояснив він.

На питання, чи знали на "1+1" про його заяву, Зеленський відповів, що вони знали, що є звернення, але не знали, яке воно.

"Вони це побачили перед ефіром. Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше... я думаю, що це технічна помилка", – запевнив Зеленський.

Читайте також: ''Я зроблю по-іншому!'': Зеленський назвав перший крок передвиборчої програми (відео)

Він додав, що нічого не планував.

"Я відповідаю за продакшн студію "Квартал 95". Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його зсунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму", – заявив Зеленський.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter