Небажання донецького "Шахтаря" продовжувати контракт з хорватським футболістом Даріо Срною виявилося для нього дуже образливою подією. 

Читайте також: Домовився з терористами і продовжує збагачувати Ахметова: скандальний міністр прокручує чергову "схему"

Ветеран і зірка донецького клубу назвав неприємний момент "ударом по обличчю", повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Football Italia.

"Рінат Ахметов сказав, що не буде продовжувати мій контракт. Це було схоже на ляпас. Розумію, що він робив свою роботу. Але я купив хороший будинок в Донецьку, президент відкрив міжнародну школу, в яку пішли мої діти. Все це в мить зникло, я залишився один", – каже Срна.

За словами Срни, новина про те, що його допінг-проба виявилася позитивною, стала для нього особливим ударом, проте він зміг пережити це.

Читайте також: Ахметов розбагатів до майже 6 мільярдів доларів, – Bloomberg

Після завершення терміну дискваліфікації влітку 2018 Срна підписав контракт з італійським "Кальярі". Хорват розповів, що це був чи не єдина серйозна пропозиція від клубу з топ-чемпіонату, тому він погодився.

Нагадаємо, Даріо Срна прийшов у "Шахтар" у 2003 році. За час перебування у донецькій команді він провів майже 500 матчів, забивши у них 45 голів і зробивши понад 120 гольових передач. У певний час Срна був чи не найголовнішою фігурою у "Шахтарі", якщо рахувати гравців. Так, він міг навіть впливати на рішення клубного менеджменту, причому шляхом впливу через президента "гірників" Рината Ахметова.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter