Чоловіки і жінки абсолютно різні, що б не говорили про рівність статей. Ніхто з них не повинен займати місце одне одного, а вже тим більше користуватися цим прийомом для досягнення своїх цілей.

Читайте також: Суїцидальні думки і проблеми: Мухарський пожалівся на життя в еміграції

Такою думкою в студії ObozTV поділився український письменник і артист Антін Мухарський, який розповів подробиці скандалу з екс-дружиною Сніжаною Єгоровою.

"Ми абсолютно різні, як би там не було. Сексизм? Так, я все ж таки вважаю, що чоловіки – це чоловіки, жінки – це жінки. І ми різні, ми не повинні займати позиції і ролі одне одного. Мені куди миліше і приємніше жінка жіночна, ніж жінка зі сталевими бубєнчікамі", – зазначив Мухарський.

У такій ситуації, за словами артиста, жінка перетворюється на чоловіка, що викликає у нього бажання спілкуватися з нею відповідно.

"Якщо я бачу в жінці чоловічу поведінка, я і веду себе як з чоловіком, а потім починається: "Як ви можете, я ж жінка". Ага, тут тоді вибачте. Або по-чоловічому, або "жінка", – продовжив він.

Читайте також: Через закон про аліменти з України виїхав шоумен Мухарський

В Україні, підкреслив Мухарський, феміністок підтримує закон, чим багато жінок охоче користуються, при цьому далеко не завжди з благими намірами.

"І ось ці постійні сутички на гендерному рівні підтримує закон, що дає жінкам повне право маніпулювати і "мочити" чоловіків, завдяки Міністерству юстиції. За допомогою різних чорних нотаріусів та інших способів, які вони використовують, аби загнати чоловіків в борги. Давайте говорити чесно, це гендерна війна", – вказав він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter