Президент України Володимир Зеленський виступив на з'їзді партії "Слуга народу". На початку виступу він пожартував з приводу авторства своїй промові. Про це повідомляє портал Буквы.

Читайте також: Як виглядає перша 20-ка списку "Слуги народу" на вибори у парламент

Зеленський вийшов на сцену відразу на початку з'їзду після того, як пролунав гімн України.

Президент подякував усім присутнім і закликав їх не вітати його стоячи. "Сідайте, інші часи", – заявив він.

Після цього Зеленський глянув на лист і пожартував, натякнувши на недавній інцидент, коли в Брюсселі він нібито використовував частину промови Петра Порошенка.

"Це точно моя промова? Не Петра Олексійовича? Так, точно наша, ми готувалися ввечері", – жартома зазначив Зеленський.

Читайте також: "Європейська солідарність" Порошенка оголосила першу десятку свого списку на вибори

Проведення з'їзду в ботанічному саду ім. Гришко в Києві він назвав символічним.

"Ми зібралися сьогодні тут в ботанічному саду, і це дуже символічно. Я вірю, що завдяки людям, які сьогодні тут, з нами, Україна розквітне. Ну, і будемо "саджати", символізмів багато", – скахав Зеленський.

Нагадаємо, 5 червня Святослав Цеголко повідомив, що глава Української держави Володимир Зеленський вкрав частину виступу екс-президента України Петра Порошенка. Згодом в Адміністрації Президента (АП) заявили, що працівники Міністерства закордонних справ (МЗС), які готували тези для брифінгу Президента України Володимира Зеленського з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, паралельно працюють на екс-президента Петра Порошенка, тому "влаштували диверсію", вставивши в промову Зеленського абзац з виступу Порошенка на з'їзді партії "Європейська солідарність".

6 червня прес-секретар Президента Юлія Мендель, коментуючи ситуацію з плагіатом фрагментів виступів Володимира Зеленського і колишнього глави держави Петра Порошенка, заявила, що після зміни керівництва України позиція держави не змінюється.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook