Петро Порошенко 18 лютого виступив з промовою у Івано-Франківську, в якій розповів, що виносив поранених та загиблих з Маріїнського парку в Києві під час трагічних подій Євромайдану.

Читайте також: Порошенко ганебно попіарився, розповівши про свій "героїзм" на Євромайдані

Своєю заявою він обурив українців, адже у історії президента Порошенка є чимало розбіжностей з реальними подіями.

Наразі у мережі з'явилось відео, на якому чітко видно що робив Петро Порошенко під час обстрілів "беркутівцями" українців на Майдані.

На відеоролику дійсно видно, як чинний "гарант" присутній під час протистояння "беркутівців" та Самооборони Майдану. Втім, він не допомогає виносити поранених, про що він заявляв у промові. Порошенко лиш стоїть поряд з постраждалим, щось каже йому, торкається і все. На цьому його роль завершується.

Читайте також: "Де тобі, бл**ь, реформ не вистачає?": Порошенко відчитав голову Нацкомісії з цінних паперів (відео)

Крім того, відео зроблене явно не в 9 ранку, коли за твердженням Порошенка він прийшов в парк і побачив там поранених, а пізніше – коли дійсно вже почалися зіткнення.

Українці вважають, що дане відео було опубліковане за наказом АП на підтвердження слів з промови Петра Порошенка про його допомогу майданівцям. Проте переважна більшість дуже скептично оцінює потуги чинного президента під час сутичок на Майдані.

Дмитро Дев'ятка: "Ну і де тут Порох винос поранених? Торгує фейсом и все. Цілющий дотик... Вставай, та йди!!!"

Вадим Хомаха: "Це не допомога. Це ручку приклав. Ось мені цікаво, скільки гігабайт записів ЗАКРИТОГО розслідування, було передивлено "попоботами", щоб знайти цей фрагмент на ПІДТВЕРДЖЕННЯ брехні вашої ПОПи? Звідки матеріали, га?"

yards: "Ахаха!!! Чем там помогает? Добрым словом? )))) клоуны)))"

Patsak Patsak: "И где он помогает выносить раненых? Как всегда нарисовался, помахал ручонками и свалил".

Ратібор Сімаргл: "Святий Петро" своїм дотиком допомагає пораненим... Виключно на камери... Ганьба..."

Виктор Громов: "Не бережёшь ты себя, Петр Алексеевич, всё о людях думаешь, отдохнуть тебе надо на Мальдивах, золотой ты человек".

Богдан Хасанов: "Видео можно было запостить ещё 30 марта, за день перед выборами".

Николай Мишенков: "С беркутней стоял ржал, анекдоты травил, а к майдановцам приходил руку прикладывал и печаль выдавливал. Интересное кино, готовим попкорн".

Stanislav Nebelskij: "Порохоботи відпрацьовують кожну копійку, прославляючи свого Царя, алкаша-олігарха".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook