Попри складні погодні умови сезон цукроваріння на Гнідавському цукровому заводі продовжується. Цього сезону підприємство йде на рекорд за кількістю переробленої сировини та виробництва цукру. На заводі розповідають, що таких об’ємів цукрового буряка не було протягом останніх шістдесяти років. 

На Гнідавському цукровому заводі працюють не тільки із великими сільськогосподарськими підприємствами, виробниками цукрового буряка, але й одноосібними селянськими господарствами. Директор  заводу Ростислав Новосад переконує, що сіяти цукровий буряк рентабельно, бо ж це так звана селянська валюта.

"Звичайно найпростіше купити цукор і не сіяти, проте потрібно задатися питанням: за що купити цей цукор?", – задається питанням Новосад.

Сьогодні, аби не залишати селян один на один з вирощеними цукровими буряками, Гнідавський цукровий завод інтенсивними темпами продовжує сезон цукроваріння, який планують завершити до кінця цього року.