На луцькому пляжі у парку стався неоднозначний інцидент. Між відвідувачами сталась словесна перепалка через похід 5-річного хлопчика в туалет.

Читайте також: Ремонт по-луцьки: як кафе в Центральному парку забруднює місцевість

"Ситуація на Луцькому, чудовому пляжі. Сьогодні, прогулюючись парком, вирішили зайти на пляж. Синочок, 5 рочків, захотів в туалет. На пляжі є, якщо можна його так назвати, туалет. Він побіг попереду, я іду позаду, чую в слід: 

– Ця мамаша що упше йоб**та? Куди вона малого веде в туалет? Там смердить, то, що під дерево не може завести?

Йду, обертаюся і бачу сидить розчепірена жінка з чоловіком... Далі чоловік каже:
– Тссс тихіше

– Пані (ввічливо): "Куди ж ви дитину ведете? Ведіть під кущ!"

- Я: "Я ж йоб**та", давайте підсцикати кущі, вчіть дітей.

Мій син знає, що пісяти під деревами не можна. Цікаво, а куди Ви водите діток в туалет?" – розповіла у Facebook Вікторія Євгеніївна.

Читайте також: Лучани обурюються станом території та дорогою біля замку Любарта

В цілому лучани підтримали жінку, яка вчить сина хороших манер, у коментарях, але знайшлись і люди з іншою точкою зору.

Наталія Камінська: "Мамочка не йо......та, вона правильно вчить свою дитину куди ходити пісяти. От запитання в якому стані той туалет на пляжі і хто за його чистоту має відповідати?"

Вікторія Євгеніївна: "В стані як вуличний туалет. Малюк завжди шукає туалет на вулиці або ходимо в кафе. А товариш якому 32 був з нами сказав:"а я б пішов в кущі, манав я йти в той туалет". Мабуть мама з дитинства навчила пісяти під дерево".

Volodymyr Wilinsky: "Це ж треба так не любити свою дитину і заганяти її в рамки моралі і виховання. Якщо комунальна уборна не приводиться в порядок, то чого туди пхати свою дитину? Нічого кущу не станеться – краще рости буде".

Олександра Гусар: Як на мене, то мама молодець. Навколо засрано, бо з дитинства вчать "та що тому кущику станеться". От і живем в лайні".

Людмила Лещук: "Якраз мама правильно вчинила. Це елементарні правила культури поведінки. Якщо їх змалечку дитині закладати то він і потім буде їх виконувати".

Людмила Михалєвська: "Йду стежкою на роботу вранці, а воно, курва, в кроці від мене стоїть і дзюрить, а струмок біжить прямо людям під ноги! Діти в школу йдуть, "а що такого, я мужик, мені можна". Таке чи не щодня! У 50 метрах є кафе, де туалет відкритий усім без обмежень. Худоба воно є худоба!"

Костянтин Писаренко: "Ми йдемо підсцикати кущі у Європу. Нас там чекають не дочекаються аби відп...ити як дикунів. Подібну ситуацію маємо і з палінням цигарок. Куріння  –це не звичка,це паталогічне ХАМСТВО. На який х*р написали "Закон про заборону куріння"?!"

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter