У Львові активізувались цигани-злодії. Група молодих людей нацменшини тероризує людей, намагаючись їх пограбувати. Поліція ж абстрагувалась від даної проблеми.

Читайте також: У Луцьку цигани тероризували мешканців

"Славнозвісні цигани вже не крадуть, а нагло грабують! Вчора в 17.00 стала свідком, як по вул. Чайковського у Львові п'ятеро дівчат-циганок та двоє хлопців окружили жінку і грабували. Якщо у вас немає сил відбитися від них-залишитесь без усього цінного!" – інформує Оксана Накота на Варті1.

Не лише вона стала свідком діянь циган. Є повідомлення і про інші інциденти.

"Вчора мій чоловік запобіг такій крадіжці. Цигани гуляють містом невеликою зграєю. Бачать свою потенційну жертву і переслідують її. Вчора, зокрема, запхали руку в сумку жіночці, одягненій в довгу шубу. Але мій чоловік накричав на них і їм не вдалось її пограбувати. А от на Чайковського ми теж їх бачили, але вони лише переслідували одну пару, але нічого на той момент не крали", – повідомляє Maryana Glynka.

Читайте також: 15 циган відлупцювали палицями простих перехожих у центрі Києва (Відео)

У читачів також є версії, чому поліція залишається остронь у злочинних діях циган.

"Є якась правова колізія, що ніби-то затримувати підлітків зараз не можна більш, ніж на півгодини чи десь так, а вони не мають документів при собі і кажуть, що є підлітками. Тому поліція не може їх надовго затримувати. А ще коли з ними вагітні, то взагалі ментам не цікаво з ними звязуватись", – зазначає Vladimir Max.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook