10 січня президент України Петро Порошенко відвідав місто Рівне у рамках так званого "Томос-туру", аби показати містянам Томос та агітувати їх проголосувати за нього на наступних виборах.

Читайте також: До приїзду Порошенка, комунальники "вилизали" всі дороги в Рівному (відео)

Після богослужіння у Покровському соборі Рівного Петро Порошенко намагався вийти з культової споруди. Із собою він намагався забрати Томос, грамоту від Вселенського патріарха про церковну незалежність ПЦУ. Очевидно, хотів поїхати з ним до Здолбунова, але люди не випустили священиків, які несли позаду Порошенка Томос. Адже багато хто хотів з ним сфотографуватися. Через великий ажіотаж відбулася тиснява. Отці згорнули історичний документ, щоб йому не завдали шкоди люди, та тримали Томос деякий час над головами. Потім були змушені занести його назад до собору і там поставити.

Додамо, що напередодні приїзду "гаранта" до Рівного, комунальники декілька днів ретельно "вилизували" усі вулиці міста, якими і мав пересуватись Порошенко. 

Після публікацій в мережі фотографій та новин про приїзд президента в місто, рівняни "вибухнули" у коментарях критикою, нестримуючи себе:

Оля Боярчук пише: Як на велике свято на Народження Ісуса Христа, то не має часу прийти до церкви. А як на Президента подивитись то ще зранку шикуєтесь. Сором! Люди! В країні війна, там інші чиїсь діти, чоловіки, батьки гинуть. А Ви як в зоопарк посходились. Ще й постів купа: "о, мене за руку тримав", "а на мене глянув".

Ole Ksandr: А те,що томос не офіційно підписано... вас влаштовує... вас на*обують і тупо в очі регочуть, а ви такі раді... Оце заживете.... жити б**дь по новому....

Сергій Білорус: а потім і голосують за ті пусті обіцянки, і потім ж саме більше кричать що все погано, що президент поганий, то питання: "Навіщо вестись на це і вибирати його?"

Читайте також: Порошенко не приїхав на Волинь, бо подався пити каву на заправку на Львівщину (фото)

Миха Данильчук: Як його не застрелили?

Таня Боровская: Прилетів, а машинкою слабо по ідеальним дорогам України.

Роман Козак: Тур "за томаса – за парашенка".

Тарас Германюк: Аби ненароком ніхто не почав задавати незручних запитань.

Окрім того, радниця голови обласної адміністрації Рівного офіційно повідомила, що на вході Драмтеатру, де виступатиме президент працюватиме охорона, яка і контролюватиме наповненість глядацької зали.

Satya Falak: Кажуть, що він вирішив покаятись і роздати нужденним усе те, що накрав за довгі роки. Так що, поспішайте!!!

Микола Цехан: Щоб він здохні злодію, який обдурив український народ і далі наживається на ньому. А що до всенародно тут ще потрібно перевірити бюлетені. Могла мати місце фальсифікація. Кого не питаю, – ніхто за нього не голосував!

Тарас Германюк: Аби ненароком не почали задавати незручних питань.

Іван Юрійович: Да да да. Як і минулого року, коли приїжджав, то за кілометр був кордон і пускали лише 'обраних'.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter