На українсько-польському кордоні затримали турка, сирійця та вірменку, які тікали від правоохоронців через річку. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Читайте також: З Волині видворили нелегала з Азербайджану

Учора пізно ввечері патруль відділу "Амбуків" Луцького загону почув на березі Західного Бугу підозрілий шум. З’ясувалося – невідомі насосом качали плавальні круги. Під час спроби затримати непроханців, ті кинулися у річку. На березі вони залишили рюкзаки з особистими речами – мобільні телефони, $1400, а також насос та два надувних круги, за допомогою яких планували дістатися сусіднього берега.

Співробітники Держприкордонслужби негайно організували взаємодію з польськими колегами, які затримали двох чоловіків та жінку в мокрому одязі. Один з чоловіків виявився громадянином Туреччини, інший – Сирії, а жінка – вірменкою.

Наразі встановлюються всі обставини правопорушення та коло осіб, можливо причетних до незаконного переправлення осіб через кордон. Питання щодо передачі затриманих в Україну за угодою про реадмісію, буде вирішуватися під час прикордонно-представницької зустрічі.

Читайте також: У Німеччині масово затримують українських заробітчан

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook