Правоохоронці проводять обшуки у будинку очільника комунального підприємства "Волиньприродресурс" Василя Столяра, що знаходиться у селі Лище.

Читайте також: У Волинській облраді проводять обшуки на замовлення Порошенка

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Так, поблизу помешкання знаходиться декілька автомобілів, один з них на іноземній реєстрації. У дворі ходить невідомий чоловік, який не представився, лише заявив, що тривають слідчі дії.

Читайте також: "Активістів" від Порошенка, які беруть участь в соцопитуваннях, кидають на "бабки"

Відомо, що самого Василя Столяра в помешканні немає, правоохоронців зустріла вдома його дружина з грудною дитиною.

Відзначимо, що Василь Столяр один з лідерів волинської "Батьківщини" і ніколи не боявся критикувати владу за недолугі рішення, відомий своє чіткою громадянською позицією у відстоюванні інтересів волинян.

Нагадаємо, про такий можливий розвиток подій раніше повідомив керуючий справами виконавчого апарату Волинської обласної ради Дмитро Дубняк. Як йшлося у його заяві, Порошенко дав команду силовикам залякати Волинську обласну раду і волинян, провести обшуки та відкрити кримінальні впровадження щодо комунальних підприємств.

Раніше Волинська обласна державна адміністрація подала позов до суду про скасування рішення Волинської обласної ради про обласний бюджет на 2019 рік. Ймовірно, таким чином Олександр Савченко намагається відтягнути процес прийняття та затвердження бюджету задля досягнення цілей майбутньої передвиборчої кампанії. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter