Останій раз ви авторизувались через "%social%"

У Черкасах 77-річний дідусь відкрив клуб танців (Відео)

неділя, 17.12.17  19:21
У Черкасах 77-річний дідусь відкрив клуб танців (Відео)

У Черкасах 77-річний пенісонер-денсер відкрив клуб танцю. Його учнями стали півсотні охочих танцювати. У репретуарі: фоксторт, квікстеп, самба, румба та навіть ча-ча-ча. Безкоштовні заняття проводить у Соснівському територіальному центрі соцдопомоги. Танцівники самі шиють костюми, ставлять номери і марять великою сценою, повідомляє ЧСН.

Чотири роки черкаський денсер Олександр Ковальчук навчає черкаських пенсіонерів танців. Вальсує з дитинства. Згодом хоббі переросло у професію. У 77 знову вийшов на танцмайданчик, щоб поділитися уміннями.

Легкий грим, яскраві костюми та запальна музика – так черкаські пенсіонери опановують танцювальні па. Алевтина Сегеда ніколи не вміла танцювати, талант відкрила вже у студії.

Загалом черкаські денсери розучили уже більше 30 танців – це бальні та латино-американська програма, запевняють, з кожним заняттям молодіють.

Зараз приходять потанцювати півсотні молодих душею черкасців. Займаються двічі на тиждень по дві години. Вони переконані, завдяки танцям збережуть своє здоров’я та пританцьовуючи проживуть до ста років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :