На Волині у державному лісгоспі створили розкішну резиденцію для особливих гостей. Мова – про Звірівське мисливське господарство, на території якого розташований готель, де зупиняються поважні персони.

Читайте також: У волинському заказнику, попри заборону, депутат будує мисливську ферму

Зазначимо, що він не поступається світовим курортам найвищого рівня. Раритетні меблі, дорогий посуд, розкішні спальні та санвузли. І уся ця краса посеред лісу, в оточені штучних водойм, стаєнь з кіньми та вольєрів з оленями і фазанами. До слова, про усе це добро уже років 10 знають на Волині саме як підпільний готель.

Проте на папері будівля прописана, як мисливський будиночок. З власних джерел ТРК "Аверсу" стало відомо, що у Звірівському господарстві цілий минулий тиждень гостював чи не увесь керівний склад Волинської обласної державної адміністрації – Луганська та Донецька делегація.

Підпільний VIP-готель – саме так можна назвати готель, який розташований на території державного Звірівського мисливського господарства, у якому влаштовують відпочинок для особливих гостей. 

Як стало відомо, у готелі проживали теперішні керівники із Волинської облдержадміністрації, а саме – новопризначенці з Луганської та Донецької області.

Читайте також: Як Кватирко дерибанить землю у волинських лісах

На території є водойми, стайні з кіньми, вольєри із фазанами та оленями й іншою дичиною. Додамо, що за документами цей розкішний готель проходить не як готель, а як мисливський будиночок. 

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook