Депутат партії "Єдина Росії" Руслан Бальбек, обраний до Держдуми від анексованого Криму, назвав "торжеством державної пропаганди" новий указ Президента України Петра Порошенка "про додаткові заходи щодо протидії інформаційній агресії Російської Федерації", повідомляє 24tv.ua.

Читайте також: Україна офіційно розпочинає протидію інформаційній агресії Росії

Напередодні, 9 лютого, Порошенко своїм указом ввів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони "Про додаткові заходи щодо протидії інформаційній агресії Російської Федерації".

"Президент України на законодавчому рівні заліпив очі і вуха українському суспільству, новий закон – це торжество державної пропаганди. Лише диктатори обмежують інформаційну свободу у своїй країні", – обурився Бальбек.

Російський депутат також висловив переконання, що "битися по-чесному" з нібито альтернативними новинами українській пропаганді "не під силу".

"Тому пішли на брудні прийоми. Обмеження свободи слова, заборона іноземних ЗМІ, диктатура лише однієї виключно антиросійської думки – невже це і є та демократія, за яку боролися учасники Майдану?" – сказав Бальбек.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter