У луцькому клубі назрівають досить відчутні зміни, оскільки вже з команди пішли або готуються на вихід до десяти гравців.

Читайте також: ФК "Волинь" поповниться зірковим волинським футболістом

Волинь вийшла з відпустки і тренується вдома, щоб визначитися, з ким Андрій Тлумак продовжить роботу в наступному сезоні, пише СпортАрена.

Попрощався з Волинню форвард Дмитро Козьбан. Інший нападник - Ігор Карпенко - повернувся з оренди в Карпати. Захисник Артур Западня поїхав в Десну, інший захисник Олександр Маткобожик зіграв за Поліссі в спарингу з Динамо.

Не буде в Волині воротаря Богдана Когута, захисника Сергія Петько і хавбека Олексія Зінкевича.

Читайте також: "Волинь" отримала технічну поразку за витівки фанатів у матчі з "Карпатами"

На зборі у Луцьку в складі Волині помічені, крім ветерана Тараса Михалика, форварди Сергій Петров і Максим Прядун, а також півзахисник Іван Бобко.

Для Петрова можливе підписання в Волинь – повернення в клуб, в якому він "засвітився" ще в УПЛ. Після вильоту лучан з Прем'єр-лізі нападник без особливих успіхів грав в Зірці, Львові та Русі.

Форвард Прядун фактично пропустив минулий сезон в Арсеналі, так і не зігравши в основному складі жодного матчу.

Читайте також: "Якщо футбол, то тільки в рідному Луцьку, за ФК "Волинь", – відомий футболіст, який грав за Росію, хоче повернутись додому

Вихованець одеського футболу Бобко влітку 2016 року було на перегляді в Луцьку. Останні півроку Іван провів у шведському Ескільстуні (7 матчів, 1 гол).

З першою командою тренуються також кілька футболістів з юнацької команди.

Перший спаринг Волинь проведе вдома 1 липня з Вересом, а з 6 до 19 липня вирушить на збір в Закарпатті. Серед запланованих суперників - Львів, Калуш, угорський Балмазуйварош Спорт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook