Таксист, якого нещодавно затримали під Луцьком у стані сильного алкогольного сп’яніння, причетний до смерті чотирьох людей. Будучи нетверезим за кермом автомобіля, він не впорався з керуванням, внаслідок чого автівка із чотирма пасажирами, включаючи його вагітну дружину, вилетіла у штучну водойму.

Читайте також: "Він не міг просто так упасти, висоти − не боявся", − дружина загиблого на заробітках в Польщі атовця з Волині (відео)

3 листопада 2007 року не лише Волинь, а й Україну сколихнула страшна новина: у селі Лище Луцького району п’яний водій, не впоравшись із керуванням, злетів із проїжджої частини у штучну водойму, повідомляє ІА Волинські новини.

Тоді у салоні автомобіля марки Mercedes-Benz W123 перебувало шість осіб разом із водієм. Коли ж водій побачив, що автівка летить у ставок, вистрибнув із транспортного засобу разом із ще одним пасажиром, який знаходився на місці поруч із водієм.

На превеликий жаль, інші четверо пасажирів серед яких перебувала й вагітна дружина водія, загинули, не змігши вибратись з автомобіля. Тоді загинуло три жінки і один чоловік.

У той же час, поки у салоні авто помирала вагітна дружина та інші пасажири, горе-водій втік з місця ДТП. І лише через декілька годин після аварії, правоохоронці його знайшли. Винуватцем аварії виявився мешканець села Лище Микола Шевчук 1973 року народження.

Зі слів очевидців, після того, як транспортний засіб підняли з дна водойми, в усіх пасажирів під нігтями була фарба – вони, намагаючись вибратися з автомобіля, обдерли оббивку салону і дряпали двері.

Читайте також: На Волині помер 13-річний хлопчик, якого рятували від утоплення

Зокрема, про це у соціальних мережах розповів один зі свідків інциденту:



Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 25 травня 2019 року на в’їзді в село Лище небайдужі лучани затримали водія однієї із луцьких служб таксі. Таксист "підрізав" один із автомобілів на проїжджій частині та ледве не збив з жінку з коляскою поблизу АЗС "Аветра", через що й викликав підозру в очевидців. Інцидент трапився близько 21 години. Так, зауваживши автомобіль NissanPremiera із "шашкою" служби таксі "Козачок", водій якого, на думку свідків, поводив себе неадекватно під час руху, небайдужі лучани вирішили наздогнати порушника й викликати поліцію.

Одному із небайдужих лучан, який брав участь у затриманні нетверезого таксиста, після інциденту почали надходити погрози у вигляді смс, телефонних дзвінків. Після низки таких погроз його вагітна дружина потрапила до лікарні на збереження.

Опісля лучанин звернувся з приводу погроз до правоохоронних органів, однак, з його слів, у поліції йому відповіли, що у таких повідомленнях загрози життю та здоров'ю не бачать.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook