Співробітники патрульної поліції виявили у 35-річного жителя Ковеля паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це інформує  Сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної залишили під вартою

Подія трапилася у вівторок, 12 червня 2018 року.  На одній із ковельських вулиць  35-річний місцевий житель, побачивши працівників поліції, розірвав паперовий згорток із подрібненою речовиною та намагався його викинути. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Ковельського відділу поліції.

Читайте також: В озері на Волині знайшли гранатомет та гранати

Правоохоронці встановили, що у паперовому  згортку знаходилась подрібнена висушена речовина рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожа на марихуану, вагою приблизно 1 г.

Читайте також: Волинянин побив та пограбував чоловіка на автозаправці

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове слідство.

Читайте також: Волинянин побив пенсіонера заради легкої наживи

Нагадаємо, минулого тижня оперативники Ковельського відділу поліції спільно з дільничним під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 24-річного ковельчанина виявили та вилучили 14 пакетів із порошкоподібною речовиною вагою 10 г зовні схожою на амфетамін. Усе це направили на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook