28-го червня у центрі селища Іваничі вперше відзначили свято об’єднаної громади. Свято пройшло за підтримки фонду Ігоря Палиці "Тільки разом". Офіційна частина урочистостей розпочалася виступом голови Іваничівської ОТГ Федора Войтюка, який привітав всіх присутніх та за багаторічну сумлінну працю і особистий внесок в розвиток громади вручив листи вдячності Лілії Романюк, Марії Шевчик, Світлані Тарасюк, Леоніді Рибіцькій, Ірині Сушик, Федору Вітруку.

Читайте також: "Волинський Сінгапур" претендує на звання "Найкраще село України"

Із вітальним словом до іваничівців звернулися також помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч, представник фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Назар Недбайло, представники Павлівської ОТГ та духовенство.

За виявлений інтерес у розвитку громади, розвиток місцевого самоврядування, активну життєву громадську позицію, ініціативність, професіоналізм та з нагоди Дня Іваничівської ОТГ подяки від народного депутата України Ігоря Гузя отримали голова селищної ради Іваничівської об’єднаної територіальної громади Федір Войтюк, виконуюча обов’язки начальника відділу культури Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Парфенюк, заслужений тренер України з вільної боротьби Іван Палій.

Читайте також: Села навколо Луцька не мають наміру об'єднуватися з обласним центром

Упродовж дня в Іваничах для гостей було чимало розваг. У центрі селища організували розважальну програму для дітей, присутніх розважали аматорські колективи, а також кожен охочий міг придбати сувенір на ярмарці. Ввечері ж розпочалася концертна програма, де глядачі мали нагоду послухати виступ духового оркестру із Володимира-Волинського, талановитих учасники гурту "TakaBanda", які виконали кавери на популярні хіти, і насолодитися сучасною музикою відомої луцької групи "ФлайzZzа", яка  заснована у 2000-му році.

Відзначимо, що команда виконує музику в стилях регі, хіп-хоп, фанк, латина, рок, фольк, електронна музика. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі ("ФлайzZzа" неодноразово виступала своєрідною "візиткою" України на різних концертах поза межами своєї країни). Завоювавши на одному з своїх перших фестивалів звання "найтанцювальнішого гурту".

Виконавці заполонили глядачів, які спостерігали за кожним їх рухом і підспівували кожній пісні. Група виконала найкращі свої композиції і подарувала присутнім чудовий настрій.

Додамо, що концертна програма профінансована фондом Ігоря Палиці "Тільки разом" за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter