Жертв теракту у Керчі стало більше.

Читайте також: Жінка жорстоко вбила свою новонароджену дитину на Прикарпатті

Про це повідомив журналістам голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов.

За словами Аксьонова, ще один з поранених під час теракту у Керчі помер від отриманих ран. Таким чином, загальне число загиблих досягло 19 осіб.

Крім того, за словами Аксьонова, 35 постраждалих перебувають у лікарнях, вісім з них – у важкому стані.

Видання Керч.ФМ повідомляє, що в районі коледжу знешкоджено ще один вибуховий пристрій. А дещо пізніше місцеві жителі чули з боку коледжу ще один хлопок. Імовірно, було знайдено третій вибуховий пристрій.

Журналісту видання також розповіли, що стрілянину в коледжі вели три дорослих людини, а не одна.

Читайте також: Відтяли голову та вирізали органи колишньому працівнику поліції у Харкові


У всіх загиблих людей мінно-вибухові та вогнепальні поранення.  Очевидці стверджують, що нападник відкрив вогонь на другому поверсі коледжу. Після того, як у нього закінчились набої, він спустився на перший поверх, де активував саморобний вибуховий пристрій.

Також у мережі опулікували відео з місця теракту у Керчі та перші зізнання постраждалих.

"Повно трупів, трупів дітей повно – справжній теракт. Увірвалися через п’ять хвилин після того, як я поїхала… увірвалися з якимись вибуховими пакетами, потім з автоматами. Не знаю, з чим, по другому поверху відкривали всі кабінети, вбивали всіх, кого могли знайти, кого бачили", – каже Ольга Гребеннікова.

"Віка, у нас підірвали політех. Ми втекли, а діти просто лежали. Мою подругу вбили у мене на очах. Я бачила, як вона впала і більше не ворушилася. Я бачила, як пацани просто падали", – розповідала одна з постраждалих.

ЗМІ знайшли сторінку Рослякова у соцмережі. Виявилось, що хлопець, який скоїв теракт у Керчі, був фанатом терористів Донбасу, про що свідчать його фото та публікації.

Пізніше у мережі з’явилось нове відео моменту розстрілу людей у керченському технікумі. Схоже, діти на вулиці не одразу зрозуміли серйозність ситуації.

Знайомі Рослякова розповіли інформацію про хлопця, яка багато що прояснює. Виявилось, що стрілок ненавидів свій навчальний заклад.

Цікаві подробиці про матір учня, який вчинив жахливий теракт у Керчі. Жінка є співробітницею місцевого онкологічного диспансеру. Вона допомагала приймати постраждалих від рук свого сина.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках

у Facebook та Twitter