17 жовтня о 18:58 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що у смт Клевань по вул. Центральна на території товариства "Колор С.І.М" трапився вибух резервуару. Там працюють рятувальники, поліцейські та лабораторія.

Читайте також: Почав шипіти та іскритись: у дитини в руках вибухнув телефон (фото, відео)

Про це повідомив заступник голови Клеванської селищної ради Володимир Мокляк.

Він також зазначив, що на територію підприємства нікого не пускають. За попередньою інформацією шкідливих викидів внаслідок вибуху немає. Також там працює лабораторія. За попередньою інформацією пожежа трапилася внаслідок вибуху газоповітряної суміші.  

На місце події було направлено два чергові караули 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Клевань, черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частин міста Рівне, а також оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. По прибуттю було встановлено, що внаслідок вибуху відбулось загоряння приміщення з миття використаних банок з під фарби.

Читайте також: Потужний вибух на заводі: внаслідок пожежі постраждало 10 осіб (фото, відео)

На гасіння пожежі відразу подали два стволи: один на ліквідацію осередку загоряння, інший на охолодження поруч розташованих будівель. О 19:38 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:16 повністю ліквідувати. Жертв та постраждалих не має. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook