Відомого банкіра Олександра Гриценка, керівника "Укрексімбанку", невідомі чоловіки нібито забрали до чорного автобуса й кудись вивезли. Інцидент трапився у Києві 16 листопада.

Читайте також: Верховна Рада зняла недоторканність з Дубневича та дозволила його заарештувати

Про це повідомив телеканал "Прямий".

За словами родичів, Гриценка викрали просто на очах у дитини, з якою він гуляв. Родина вже написала заяву до правоохоронних органів.

Правоохоронці ситуацію поки не коментують – з’ясовують обставини інциденту.

Натомість, у СБУ повідомили, що голову "Укрексімбанку" Гриценка ніхто не викрадав, а він був затриманий співробітниками СБУ на виконання доручення ГПУ.

"Укрексімбанк" – державний експортно-імпортний банк України, заснований урядом України у 1992 році та, відповідно, 100% акцій належить Кабінету Міністрів України. Банк втілює державну політику в царинах промисловості, зовнішньої торгівлі, економіки та фінансів.

Читайте також: Курс долара в банках України підскочив: скільки коштує валюта

За розмірами чистих активів "Укрексімбанк" посідає третє місце серед усіх банків України, а за розмірами вкладів юридичних осіб – перше.

Олександр Гриценко був призначений головою правління "Укрексімбанку" 1 серпня 2014 року. Гриценко змінив на цій посаді Віталія Білоуса, який очолював "Укрексімбанк" від початку 2013 року. Він отримав безстроково всі повноваження 15 серпня 2014 року.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook