Вилучена зброя та боєприпаси: оперативники провели обшук у жителя Луцька. Окрім цього, у волинянина співробітники поліції вилучили речовину, схожу на марихуану. Зловмисника затримали. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це інформує поліція Волині.

Читайте також: Волинянина, який по-звірячому вбив жінку, взяли під варту

Сьогодні під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 35-річного жителя обласного центру оперативники управління карного розшуку області виявили та вилучили пістолет Форт –17, 50 набоїв калібру 12 мм та 5 набоїв бойового зразка калібру 9 мм. Окрім цього, поліцейські вилучили у лучанина зелену речовину, схожу на канабіс. 

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

До слова, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за вчинення крадіжок.  Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Поліція розшукує зниклого 30-річного волинянина (фото)

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до  семи  років позбавлення волі. Слідство триває. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook