Для налагодження зворотного зв'язку з мешканцями Луцької територіальної громади оновлено графіки прийому громадян з особистих питань керівниками міської ради, її виконавчих органів, старостами села, сіл та старостинського округу. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 3 лютого.

Читайте також: Луцькрада звернулася до керівництва країни, аби ті не погіршували життя громадян

"Окремі керівники виконавчих органів будуть здійснювати у визначені години у приміщенні ЦНАПу. Інші керівники структурних підрозділів будуть вести безпосередні прийоми у себе в кабінетах", – інформувала директор департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Лариса Карп’як.

Отже, Луцький міський голова Ігор Ігорович Поліщук проводитиме прийом у перший четвер місяця, з 14.00 до 16.00.

Секретар міськради Юрій Володимирович Безпятко прийматиме відвідувачів у другий четвер місяця, з 14.00 до 16.00.

На прийом до заступника міського голови Ірини Іванівни Чебелюк можна потрапити у третій четвер місяця, з 14.00 до 16.00.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Григорович Вербич проводитиме прийом у четвертий четвер місяця, з 14.00 до 16.00.

Зверніть увагу, що прийом громадян з особистих питань керівниками міської ради проводиться в кабінеті прийому громадян департаменту "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку" Луцької міської ради на вул. Лесі Українки, 35 (І поверх).

Читайте також: Луцьк знову отримав новенькі тролейбуси (фото)

"Люди мають знати, коли здійснюються такі прийоми, як можна записатися. І потрібно розрахувати кількість відвідувачів так, аби вони мінімальну кількість часу очкували в черзі. Разом з тим, найближчим часом ми налагодимо роботу по приєднаних громадах і будуть організовані виїзні прийоми", – розповів Ігор Поліщук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook