6-річний хлопець зазнав опіків у луцькій маршрутці №2. Інцидент стався 2 травня близько 16:00, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Читайте також: "Що ви так довго виходите?" – водій луцької маршрутки затис дверима ногу дитині і потягнув далі

Хлопець зайшов з бабусею до маршрутки та сів на переднє місце. Однак він одразу ж закричав від болю. Шкіру на нозі дитини попекла апаратура автобуса, яка визирала -з-під сидіння.

Водій відмовився називати своє ім'я і сказав, аби жінка зверталась з претензіями до перевізника. Окрім того, він роздратовано нагримав на жінку, мовляв, нащо хлопець взагалі поліз на те сидіння.

Жінка звернулась до міської ради зі скаргою щодо даного інциденту. В управлінні транспорту та зв'язку ЛМР пообіцяли, що повідомлять перевізнику про неприємну ситуацію.

"Я була шокована. Хоч би було яке попередження, але ні, цей гарячий агрегат виглядає на півсидіння. Зараз ми збираємося в поліклініку, щоби зафіксувати опіки. Ми не хочемо ніякої матеріальної компенсації, але скоро літо і там може попектися будь-хто. І це в той час, коли перевізники вимагають підвищити плату за проїзд до 5 гривень…" – зазначила лучанка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter