У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки підприємець Орися Шеремета хоче встановити стаціонарні тимчасові споруди з літнім торгівельним майданчиком.

Читайте також: У луцькому парку старі атракціони працюватимуть до листопада

Про це йшлося 23 липня під час постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

За словами заступника начальника управління розвитку підприємництва Тетяни Черемис, був винесений проект рішення Луцької міської ради на виконання розпорядження Луцького міського голови про зупинення дії рішення виконавчого комітету щодо розміщення підприємцем Шереметою групи тимчасових споруд та торговельного майданчика на території центрального парку. Мотивація – процедура порушення голосування.

Так, відповідно до проекту рішення планується погодити підприємцю Орисі Шереметі розміщення групи стаціонарних тимчасових споруд з літнім торговельним майданчиком для провадження підприємницької діяльності із забороною продажу алкогольних напоїв на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки (біля центральної алеї) на термін 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонуванням з 15 квітня по 15 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Читайте також: Понищені клумби, перекинуті лавки та смітники: у луцькому парку розгулювали вандали (фото)

Відтак, члени комісії рекомендували внести проект рішення на сесію.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter