У грудні оголосять конкурс на найкращу концепцію облаштування території Центрального ринку.

Читайте також: У Луцькраді повідомили деталі переїзду підприємців Центрального ринку

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада, про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Зі слів радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, у грудні управління містобудування та архітектури міськради оголосить всеукраїнський конкурс на найкращу концепцію облаштування території Центрального ринку.

До прикладу, наразі на участь в конкурсі щодо облаштування Театрального майдану зголосилися 8 учасників, щодо скверу авіаторів – 19 учасників, з яких 17 – представники інших міст.

Читайте також: На Волині жінка з психічними розладами перетворила ринок на гадюшник

Ця територія повинна зв’язувати парк та Старе місто, прикрашати Луцький замок, там повинні бути розташовані зелені насадження, дитячі майданчики, може існувати торгівля продовольчими товарами, але належно оформлена та естетично приваблива. Також можлива торгівля сувенірами, облагороджена парковка та інші атракції, що будуть цікаві як лучанам, так і гостям міста. Якою буде територія, стане відомо за підсумками конкурсу.

Радник міського голови повідомив, що підприємці, які мають торгові об’єкті на лівій частині ринку, на ділянці підприємця Любомира Пахолка, переїдуть на Новий ринок. Аналогічна ситуація з частиною Центрального ринку, що належить КП "Луцькі ринки".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook