У школах Луцька з початку року тривають капітальні ремонти, зокрема в актових залах: в одному навчальному закладі оновлювали приміщення практично з нуля.

Читайте також: У Луцьку вандали наробили шкоди на Київському майдані (Фото)

Вже на початку року у Луцьку активно розпочали ремонтувати приміщення у кількох навчальних закладах, зокрема, у загально-освітній школі №25 – повністю оновлюють актову залу. За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, зал перебував у вкрай незадовільному стані, тож аби його відремонтувати довелось повністю розбирати те, що було.

"Тут є танцювальна студія, дітям не було де займатися танцями… оновили все…близько півтора мільйони буде коштувати капремонт актового залу", – Ігор Поліщук, радник Луцького міського голови.

Читайте також: Борщ став розкішшю: скільки коштує приготувати страву в Луцьку

Капремонт відбувся і у 18-ій гімназії. Тут ще минулого року розпочали роботи, закупили стільці та укріпили стіни. У 2019-му роботи продовжили – відремонтували сцену, підлогу, стелю та навіть костюмерну. Також, у закладі повністю оновили систему опалення, тож загалом на ремонтні роботи з міського бюджету витратили майже мільйон гривень. Кажуть – до кінця травня закінчать роботи повністю, адже свято останнього дзвоника не за горами.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook