У Луцьку побачили дезорієнтовану бабцю, яка йшла вулицею Декабристів.

Читайте також: Поліція Волині просить розпізнати чоловіка, звинуваченого у злочині (фото)

Вона була одягнута геть не за погодою. На старенькій була кофта та штанці із спідницею, на ногах лише шкарпетки. І це при мінусовій температурі, пише видання t1.ua.

Журналістка порталу зупинила стареньку, запитала, як її звати та де вона живе. Та бабця лише повторювала: "Я заблукала…Я заблукала…", − розповідає Ольга. 

Зрозумівши, що нічого путнього від старенької не дізнається, Ольга викликала патрульну поліцію. Наряд приїхав за лічені хвилини. Та допитатись в бабці її адресу проживання та ім’я також не змогли. 

Попросили журналістку порталу подивитися у неї у кишенях, мовляв, зазвичай родичі хворих людей залишають записки із зазначенням контактної інформації. Та ніякого папірця із адресою не було. Поки бабцю посадили у патрульну машину грітися, представники правоохоронних органів подали запит.

З’ясувалося, що ця старенька жінка частенько йде з дому, а потім не може повернутися через хворобу – у неї розсіяний склероз. ЇЇ син неодноразово писав заяву, аби маму знайшли, починаючи із 2015 року. Тож зовсім скоро поліцейські доправили додому стареньку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter