16 січня, близько 3 години ночі, до поліції звернулася 65-річна лучанка. Жінка розповіла, що годину тому товариш її сина відкрито викрав із будинку мобільний телефон, золоту каблучку, ордени та медалі на загальну суму близько 40 тисяч гривень, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Читайте також: На Волині затримали злодіїв, які вчинили 11 крадіжок

З’ясувалося, що пограбування вчинив 30-річний мешканець Луцька. Викрадене поліцейські вилучили. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. Сьогодні грабіжнику обиратимуть запобіжний захід.

Читайте також: 25-річний волинянин пограбував неповнолітнього

Близько 23 години цього ж дня про пограбування до поліції повідомив 21-річний ковельчанин. Невідома особа відкрито викрала у чоловіка мобільний телефон. Трапився інцидент на Привокзальній площі у Ковелі. Співробітники відділу реагування патрульної поліції, працівники кримінальної поліції, дільничний офіцер поліції спільно з патрульними з’ясували, що пограбування скоїв 16-річний житель Ратнівського району. Телефон вилучили. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру.

Слідство, під час якого будуть встановлені всі обставини кримінальних правопорушень, триває. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook