Чоловіка, який зливав фекалії у міську каналізацію на вулиці Володимирській, виявили сьогодні вранці інспектори що заступили у ГШР департаменту муніципальної варти Луцька під час патрулювання.

Читайте також: Лучанка скоїла правопорушення і зачинилась в магазині

Мешканець будинку №11, як ні в чому не бувало, вийшов вранці на вулицю та вирішив вилити у каналізаційну решітку всі нечистоти, які разом із співмешканцями "наробив" за ніч. Та сталась халепа. Його дії помітили муніципали, а "негідниця" решітка затримала продукти життєдіяльності.

З чоловіком проведено профілактичну роботу та покарано адміністративним протоколом за ст. 152 КУпАП про порушення п.п. 2.5.5.1.1. "Правил благоустрою міста Луцька".

Читайте також: В Шацькому районі "горе"-матір в п'яному вигляді, не знає де її неповнолітній син

Довідка: П.п. 2.5.5.1.1.: на об’єктах благоустрою міста забороняється: засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/закріплені території матеріалами, конструкціями, відходами, накопиченням снігу та криги тощо.

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – 
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter