Автомобільні шини та бетонні клумби, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги та пожежної і прибиральної техніки, вирішили демонтувати відповідно до рішення виконкому.

Читайте також: Корпача, який їздив до Росії, виключили зі складу Луцького виконкому

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

Наразі на проїжджих частинах території Луцька знаходиться значна кількість обмежувачів руху. Такі конструкції здебільшого встановлені без відповідних дозвільних документів.

До департаменту муніципальної варти надійшли скарги щодо об’єктів, які перешкоджають вільному руху транспорту на територіях загального користування.

Відповідно пункту 2.5.5.1.8. Правил благоустрою міста Луцька від 29.07.2009 № 44/2, забороняється залишати транспортні та інші самохідні засоби, машини і механізми на внутрішньоквартальних проїздах або переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, а також влаштовувати постійні стоянки службового, приватного, вантажного і пасажирського транспорту на прибудинкових територіях, прилеглих територіях до гаражів, автостоянок тощо.

Читайте також: Проїзд у луцьких маршрутках змінився

Планують, що реалізація рішення сприятиме відновленню порушеного благоустрою на території міста.

Отже, демонтують автомобільні шини на вулиці Гордіюк, 35 та бетонні клумби на проспекті Соборності, 38.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter