Депутата Луцької міської ради затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області, інформує Прокуратура Волинської області.

Читайе також: На Волині посадовець попався на отриманні 2000 доларів хабара

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області оперативними працівниками Управління Служби безпеки України у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управлінням Головного управління Національної поліції в області 22 лютого 2019 року викрито одного із депутатів Луцької міської ради, підприємця, який пропонував та надав 1100 доларів США неправомірної вигоди службовій особі Управління Держпраці в області.

Читайе також: Справа, яка тягнеться роками: на Волині чиновник-хабарник вийшов на волю під заставу (відео)

Неправомірна вигода надавалася за не накладення штрафів за використання праці найманих працівників у фірмі депутата без оформлення з ними трудових відносин.
Вирішується питання про затримання депутата в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, та повідомлення йому про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 369 КК України).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook