12 вересня у Луцьку відключали гарячу воду у двох мікрорайонах міста.

Читайте також: У Луцьку встановили нові тарифи на воду

Зупиняли на добу роботу котельні на вул. Карбишева, 2 для проведення робіт на тепломеханічному обладнанні, але під час робіт виявили, що для відновлення постачання теплої води на вулиці Федорова, 4-в та Соборності, 40 потрібно більше часу.

Про це йдеться на сайті ДКП "Луцьктепло".

Частину запланованих робіт здійснили, і для більшості споживачів котельні надання послуги постачання гарячої води було відновлено. Однак, в процесі виявили, що для виконання інших аварійних робіт необхідно більше часу. Відтак, роботу центрального теплового пункту (ЦТП) на вул. Федорова, 4-в не відновили. Працівники ДКП "Луцьктепло" докладають максимум зусиль для завершення робіт впродовж сьогоднішнього дня.

Окрім того, не відновлено послугу гарячого водопостачання для споживачів ЦТП на пр. Соборності, 40. Здійснення аварійних ремонтних робіт потребує значно більшого часу. Відновлення водопостачання обіцяють на кінець вересня.

Читайте також: У Луцьку автомобіль викотився з парковки на проїжджу частину (фото)

Додатково повідомляють про відсутність послуги гарячого водопостачання у частини споживачів пр. Соборності та вул. Кравчука, підключених до ЦТП на вул. Кравчука, 26-г. Причина – ліквідація витоку в будинку №26-б, що на вул. Кравчука. Роботи проводить ЖЕК №8.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter