Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 38-річна жителька обласного центру Волині з метою отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, подала до департаменту соціальної політики Луцької міської ради завідомо підроблені офіційні документи.

Читайте також: Попалась "на гачок": волинянка переказала шахраям кругленьку суму

Зокрема, правопорушниця не вказала в декларації відомості про належний їй будинок та земельну ділянку, що позбавило б її права на отримання вказаної соціальної допомоги, – пише ГУНП у Волинській області.

Своїми діями зловмисниця завдала територіальній громаді міста Луцьк в особі Департаменту соціальної політики Луцької міської ради матеріальну шкоду на понад 100 тисяч гривень.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 3, 4 ст. 358 та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів та шахрайство, відповідно. З метою гарантії відшкодування збитків державі накладено арешт на майно підозрюваної.

Справу з обвинувальним актом скеровали до суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook