11 липня у приймальне відділення лікарні поступила мешканка Луцька 67 років, яка впала з високого дерева, обриваючи вишні.

Читайте також: У місті на Волині посеред вулиці чоловік побив жінку (відео)

При обстеженні діагностовано: закрита черепно−мозкова травма, перелом променевої кістки, забій легень, − розповів лікар − анестезіолог відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Ігор Максимчук. Хвора з політравмою знаходиться у тяжкому стані. Про це повідомляється на сторінці "Луцька міська клінічна лікарня" у Facebook.

"Лікар закликає всіх бути обережними. Не варто лізти на високі дерева за вишнями, 1 кілограм яких на ринку коштує 10 гривень, щоб потім у 10 разів більше витрачати на лікування. А старшим людям категоричним чином цього не варто робити", − йдеться у повідомленні.

За минулі вихідні дні, починаючи з 16−оі години 10 липня по 8.00 13 липня, до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 78 пацієнтів, з них − госпіталізовано 63, надано амбулаторну допомогу − 15.

Читайте також: Доньці воїна волинської бригади терміново потрібна допомога

У травмпункт звернулося 93 травмованих, з них − 23 з переломами. 7 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, одного покусала тварина. 19 разів викликали вузьких спеціалістів додому. В операційному блоці виконали 31 оперативне втручання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook