Луцький міскрайонний суд Волинської області обрав правопорушнику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб.

Читайте також: У місті на Волині затримали грабіжника

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 7 лютого, до поліції із заявою про крадіжку звернувся настоятель одного із храмів Луцька. Він повідомив, що зловмисник через вікно проник у приміщення церкви, викрав гроші та ювелірні вироби. Сума завданих матеріальних збитків склала 47 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 38-річний киянин, котрий проживав у Луцьку в знайомої. Викрадені речі чоловік здав у ломбард.

Читайте також: У місті на Волині чоловік обкрадав магазини

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваному суди обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.

До слова, правоохоронці встановили причетність зловмисника і до крадіжки з магазину у Луцьку, котру він скоїв напередодні.

Головне фото – ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook