У Луцьку в одному з дворів водії вантажівок почали цілодобово їздити біля будинків,  створюючи численні незручності для жителів.

Читайте також: В результаті зіткнення пасажирського автобуса і вантажівки загинули 13 осіб

Про це повідомляє Волинська правда.

Відео доступне за посиланням.

У понеділок, 23 липня мешканці будинку звернулися до міської ради з проханням вжити заходів з обмеження та заборони руху для вантажівок житловою територією.

Йдеться про будинок, що розташований на вулиці Сагайдачного 20. Мешканці стверджують, що постійно знаходяться в небезпеці, бо вантажівки їздять просто біля дверей будинку цілодобово.

Читайте також: Під Києвом сталася масштабна аварія: родина згоріла живцем (фото, відео)

Також мешканці занепокоєні тим, що важкі вантажівки, які возять цеглу, бруківку та інші будівельні матеріали на будівництво, пошкодять асфальтне покриття у дворі і тоді двір ніхто не поремонтує.

Небайдужі лучани, що живуть в цьому будинку прийшли з головою ОСББ на засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури, та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Луцької міської ради.

"Коли мешканці виходять з під’їзду, вони потрапляють на проїжджу частину. Там фактично автострада. Коли я стою і за 15 хвилин двором проїжджає 20 автомобілів, я не можу це по-іншому назвати", – звернулась до депутатів голова ОСББ Людмила Гладун.

Читайте також: Жахлива аварія на трасі "Київ-Чоп": Поліція затримала водія маршрутки

Члени комісії запевнили, що займуться цим питанням і розглянуть різні варіанти його вирішення.

Жителі будинку надали відео, на яких видно, що вантажні автомобілі їздять по тротуарах. Буквально на відстані одного метра у дворі облаштований ігровий майданчик, де граються діти.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter