Неабиякі пристрасті вирують в одному із Луцьких ОСББ. Мешканцям одного з під’їздів п’ятиповерхового будинку, що на проспекті Молоді 17Б, відключили холодну воду.

Читайте також: Мешканці луцької багатоповерхівки "сидять" два тижні без тепла і гарячої води (відео)

"Проблема в тому, що ми не маємо холодної води. Я плачу регулярно за утримання будинку. Всі комунальні послуги сплачую регулярно. І 22-го числа, перед голодомором, людей морили голодом, а нам відрізали воду", – говорить жителька Марія Сахарчук.

Мешканці першого під’їзду на Молоді 17Б вже 18 днів без холодної води. Кажуть, що це голова ОСББ Галина Кирись відрізала їм воду, хоча комунальні платежі, зі слів людей – оплачені.

"Я би хотіла, щоб ця голова, голова, яка себе називає головою в першу чергу для мене вона не нормальна людина. І такі рішення приймати, підключити воду, не чує людей, не контактує. Вона возомнила і взагалі нормальна людина, голова ОСББ знає він працює на людей, для людей, а не проти", – скаржиться ще одна мешканка будинку Людмила Маркіна.

Жителі будинку переконані, що їм вимкнули воду через те, що вони не сплачують кошти в ремонтний фонд. Зі слів людей, вони неодноразово звертались до голови ОСББ, аби вона показала документи, адже вони мають повне право знати на що витрачаються їхні ж кошти.

Читайте також: Голова луцького ОСББ "воює" з мешканцями відключеннями води

Питання оплати ремонтного фонду поставало, ще на зборах, було прийнято рішення про створення такого фонду. Особисто я на цей фонд погодився, але з однією умовою, дайте проект, куди ці гроші мають використовуватись і тоді громада прийматиме рішення, що позачергово потрібно робити. Або міняти труби, або утеплювати будинок, або щось інше. Але ми мали розуміти куди ці гроші спрямовані. Ні документації, ні звіту за рік жодного немає.

Проте голова ОСББ, кажуть люди, із ними не контактує, на зборах вона також не з’явилась.

Деталі у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter