4-річний хлопчик, який став сиротою через трагедію, тепер є власником квартири у новобудові. Ключі від житла йому вручили представники Луцької міської ради Григорій Недопад та Ігор Поліщук. 

Читайте також: Лучани отримали 2 квартири після 30 років очікування

"Цей маленький хлопчик, чотирирічний Олександр, тепер став власником квартири у новобудові ЖК "Карамель". Сьогодні вручили йому ключі й ордер на житло. Радісна подія і водночас дуже непроста життєва історія хлопчика, який разом із своїм молодшим братиком стали сиротами після трагічної ДТП, в якій загинули їхні батьки. Із проханням про виділення квартири до будівельного підприємства "ЛДБК" звернулися учасники Спілки воїнів АТО, аби таким чином подбати про дитину свого побратима.

Тато хлопчика був учасником бойових дій, захищав нашу державу на східному кордоні. Зараз дитиною опікується рідна сестра загиблого. Бабуся Сашка розповіла, що і другий її син зараз служить на сході, відстоюючи цілісність України. Луцька міська рада і виконавчий комітет підтримали ініціативу про передачу квартири, враховуючи особливо складну життєву ситуацію. Подія стала черговим прикладом співпраці забудовника і спілки воїнів АТО за підтримки Луцької міської ради.

Читайте також: Земля для учасників АТО: як вирішують проблему на Волині

Дуже складні випробування випали на долю цього хлопчика і його родини. Але про бойові героїчні заслуги його батька пам’ятають побратими і дбають про майбутнє Олександра. Ми зі свого боку підтримуємо такі ініціативи і відшукуємо можливості для забезпеченням житлом осіб пільгових категорій. Свого часу голова правління ЗАТ "Луцький ДБК" Руслан Вайман підписав меморандум з бійцями, згідно з яким 10 квартир буде передано учасникам АТО та сім'ям загиблих воїнів.

Ми підтримали дану ініціативу і сприяли у якнайшвидшому впровадженню всіх регуляторних процедур. Вже передано 4 квартири для сімей загиблих та воїну-афганцю, який теж служив у зоні АТО, а також і ще одна для дитини-сироти", – повідомив Григорій Недопад, перший заступник Луцького міського голови.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook