У наступному році працівники департаменту муніципальної варти у Луцьку, ймовірно, матимуть право займатися евакуацією транспортних засобів на вулицях обласного центру, які припарковані протягом тривалого часу.

Читайте також: Стало відомо, на що підуть гроші Луцької міської громади у 2021 році

Про це під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 21 грудня, розповів заступник директора, начальник відділу демонтажів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик, пише ІА Волинські новини.
 
З його слів, поки що, департамент муніципальної варти не має спеціального евакуатора, аби здійснювати демонтаж автомобілів, припаркованих на вулицях міста протягом тривалого часу.

Читайте також: "Вона напіваварійна": у Луцьку реконструюють найгіршу площу

"Поки що у нас немає евакуатора, але в подальшому такі плани є. Думаю, авто, припарковані на вулицях міста протягом багатьох років із незрозумілими власниками, з’являться у переліку об’єктів для демонтажу вже у 2021 році. Це питання потрібно узгодити з міським головою та профільним заступником", – зазначив Роман Кулик.

Натомість, депутат Луцької міської ради Роман Ткачук зазначив, що якщо найближчим часом не вирішити питання "проблемних" авто, то незабаром на вулицях міста настане транспортний колапс.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook