У Луцьку планують спрямувати понад мільйон гривень на капітальний ремонт територіального центру соціального обслуговування населення, у якому протікає дах та потребує укріплення фасад.

Читайте також: У Луцьку на одному з мостів хочуть розширити тротуар

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

У рамках розгляду проекту змін до бюджету міста на 2018 рік депутат Ігор Поліщук пропонував спрямувати 1,115 мільйона гривень на капітальний ремонт будівлі терцентру, де обвалюється дах. Ці кошти він пропонує зняти з капремонту прибудинкових територій.

Начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан зауважив, що стан будівлі дуже поганий: шифер протікає, перекриття утеплене шлаком, потрібно також, окрім заміни покрівлі на сучасну, здійснити підсилення приміщення.

Своєю чергою, директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода зауважила, що в приміщення щодня харчуються 120 осіб, а стан будинку дуже поганий, потрібне укріплення фасаду і фундаменту, аби будівлю підтримувати в належному стані та використовувати надалі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter