У Луцьку квартиранти однієї із багатоповерхівок обікрали та розтрощили орендоване помешкання. У цьому підозрює своїх орендарів власниця квартири. З її слів, горе-квартиранти ще й осквернили картини відомої української художниці та заборгували шалені кошти за комуналку.

Читайте також: У Луцьку невідомі чоловіки в медичних масках обікрали квартиру (фото)

Про це йдеться у сюжеті "Аверсу".

Власниця запідозрила щось не те, коли її повідомлення почали ігнорувати.

"Розбили плазму, яка вже не підлягає ремонту, розбили мамину картину дуже дорогу, вона вже не підлягає продажу і реставрації, одну картину вкрали із дорогої серії, інструменти – викрутки, мангал. Тобто почистили все, що тільки бачили. Перерили всі книжки навіть, шукали, мабуть, гроші", – розповіла власниця квартири.

Жінка не могла одразу проконтролювати ситуацію, бо живе і працює із донькою у Києві. Однак попри карантин була змушена повернутися. Найдорожче, що було у цій квартирі – картини її мами, відомої української художниці Лесі Каспрук.

Власниця помешкання зауважила, що справа навіть не у грошах, хоча коштують вони немало, десятки тисяч гривень, а у пам’яті про художницю.

Квартирантка зміна мала із співмешканцем тільки одну кімнату, інша – була зачинена на ключ.

На місце події одразу викликали поліцію, слідчі провели обшук у кімнаті, в якій жили люди, вилучили техніку. Правоохоронці відкрили кримінал за цим фактом.

Власниця квартири підраховує збитки – більше 50 тисяч і це не враховуючи моральне відшкодування. Зв’язатися із квартиранткою було неможливо, уже згодом виявилося, що вона змінила номер. Пізніше сама написала повідомлення, що за комуналку заплатить. Надалі крапку у цій історії поставить суд.

Читайте також: У Луцьку "обчистили" три квартири

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook